hitta online jobbSom vi nämnt gällande var man ska börja när man söker jobb (under ”Frågor och Svar”, som vi rekommenderar dig att läsa) så har tiderna förändrats. I takt med att tiderna förändras så har även rekryterings- och bemanningsföretag fått lägga om sina arbeten för att hänga med i utvecklingen, och det har även vi på iPersonic gjort. Många av de arbeten vi förmedlar är av den traditionella typen, men vi erbjuder dig även hjälp med att hitta online jobb. Att arbeta online har blivit allt vanligare under senare år, och är även mer eller mindre nödvändigt för att vissa yrken ska fungera. Vi tillhandahåller alltså en tjänst som är värdefull både för ditt företag och för dig som arbetssökande eftersom vi hjälper er att hitta varandra i den stora cybervärlden, där det annars är enkelt att gå runt varandra istället för att hitta varandra. Men vi har den expertis som behövs för att ni ska kunna mötas.

Vilka yrken kan du hitta online?

Det finns väldigt många olika yrken som är helt eller delvis baserade på nätet, och faktum är att det är många fler än de flesta tror. En del har tur och lyckas hitta online jobb på egen hand, men du kan göra processen enklare genom att ta hjälp av oss. I vårt nätverk har vi en samling arbetsgivare som är ute efter personal som är professionell och kan arbeta självständigt, och kanske är det just dig de letar efter.

Testare/Recensent

I vårt onlinebaserade samhälle är det många som i första hand vänder sig till Internet när de ska köpa en ny produkt, och det man letar efter där är recensioner av produkten ifråga. Ett företag vinner på att ha enkel och pålitlig information om sina produkter på nätet, och därför går det att hitta online jobb där du helt enkelt får produkter hemskickade från företaget och därefter är det ditt jobb att recensera dem.

Teknisk skribent

hitta online jobbVi matchar dig som teknisk skribent med företag som behöver hjälp med att presentera sina tjänster eller produkter, vilket är din specialitet. Den information du behöver för att utföra dina uppgifter kommer att göras tillgänglig online, så att du kan sköta allting hemifrån. Det här är en arbetsform som till exempel lämpar sig väl för dig som bor avlägset, eller för dig som behöver ett extrajobb vid sidan av ditt vanliga.

Säljare/Telefonundersökningar

Flertalet av de företag vi arbetar med erbjuder programvara som gör att du kan arbeta hemifrån med att ringa upp folk och ändå vara en del av deras team. Det gör att det blir enklare att hitta online jobb, och det innebär även att du inte behöver sitta inne på ett kontor där en rad andra människor också sitter och pratar i telefonen. Ett bekvämt sätt att arbeta på och med färre distraktioner.

Fotograf

Många företag är på jakt efter någon som kan ta foton på deras uppdrag, och om de gillar dina bilder kan det bli ett återkommande gig. Det kan visserligen hända att du måste bege dig till dem (eller en särskild plats) för att ta fotografierna men allt övrigt arbete såsom sortering, urval och redigering kan du utföra på valfri plats.

Jobba smartare – Inte hårdare

Förutom att vi kan hjälpa dig med att hitta online jobb kan vi även hjälpa dig med att hitta en arbetsplats genom att använda dig av Internet. Internet är inte bara ett ställe där man kan kolla på roliga klipp med katter, det är även ett kraftfullt verktyg och som du kan använda dig av för att få vår hjälp med att hitta ett jobb. De första stegen i processen att finna arbete är alltid de svåraste eftersom det är då man har minst saker att gå på och inte vet var man ska vända sig, och det är då vi kommer in i bilden: Så vänd dig till oss på iPersonic bemanning så hjälper vi dig.