Börjar arbetsuppgifter samlas på hög eller ni har fått in en jättestor order och inte har personal tillräckligt. Eller ni behöver anställa en chef men har inte helt enkelt inte har tillräckligt med tid för att gå genom en anställnings process.
Ta oss iPersonic till hjälp då!
Vi är ett av de största bemannings- och rekryteringsföretagen som har lång erfarenhet av att hitta rätt man/kvinna till rätt plats. iPersonic har fått goda betyg i våra kundutvärderingar och har många positiva rekommendationer.
Våra medarbetare som tar hand om rekryteringarna och bemanningarna har en lång erfarenhet och dessutom så har de en arbetslivserfarenhet från det speciella området de rekryterar i. Det betyder att vi säkrar upp att vi har den rätta kompentensen för att kunna bistå dig och ditt företag på allra bästa möjliga sätt för att hitta rätt individ till tjänsten som behöver fyllas.
I och med iPersonic har så många år i branschen gör att vi kan ge garantier att du som företagare får rätt man/kvinna på rätt plats. Detta oavsett om det gäller bemanning, rekrytering eller chefs rekrytering. Detta gäller naturligtvis såväl inom både den privata och offentliga sektorn.
Som kund hos oss på iPersonic kan du alltid känna dig säker och trygga att få all hjälp som du kan tänkas behöva. Mycket tack vare att vi har ett stort och brett urval och våra väl beprövades metoder, ser vi till du får kompetent personal med den rätta personligheten och attityden för er företagskultur.

Kontakta oss för att få mer information på:
Mejl adress: personal@ipersonic.se
Vårt telefonnummer: 0732 – 54 96 21
Rekrytera personal
Alla vet som har ett företag hur pass viktigt det är att har rätt person till rätt tjänst. Att ha den rätta medarbetaren kan vara skillnaden mellan ett misslyckande eller en framgång för många företag. Genom att rekrytera fel person kan det bli väldigt dyrt för företaget och därför kan det vara all idé att låta någon som är proffs på rekrytera ta hand det. Med iPersonics långa erfarenhet inom rekrytering med arbetstagare på den svenska marknaden så vet vi vad vi håller på med. Det vi erbjuder och får tillgång till för dig som kund är – vår erfarenhet, kunnande, stort urval och de resurserna för att kunna ge garantier på att du får den rätta mannen/kvinnan på rätt plats.
Det är allt högre utsträckning som en medarbetare hjälper till att bygga värdet i företaget. Att rekrytera en personal är att investera övre en längre tid som har en stor betydelse för varje företag och arbetsplats. Är man ovan eller inte har kompetensen för att kunna bedöma en kommande medarbetares kompetens, färdigheter och personens personlighet kan vara mycket svårt. Det kräver en mångårig erfarenhet och att använda de rätta verktygen för att lyckas. När man väl har fått en uttrycklig helhetsbild av både kravprofilen och den sökande kan man därefter på rätt sätt särskilja en sökande ifrån en annan.
De konsulter som tar hand om rekryteringarna på iPersonic har en lång erfarenhet och oftast specialister inom ett eller flera av våra affärsområde. Detta gör att denna kombination kan vi tryggt och säkert matcha ditt företags behov med rätt individ oavsett vilken position som ska tillsättas.
Hur mycket stöd som behövs kan variera från en rekrytering till en annan. Därför lägger vi upp en handlingsplan efter att vi har diskuterat vilken process och vilka olika moment som vi ska använda oss av vid rekryteringen. I och med denna flexibilitet få du en kostnadseffektiv och snabb lösning som är anpassad utifrån dina behov.
Är du nyfiken på om vi på iPersonic kan hjälpa dig så kontakta oss så ser vi till att hjälpa dig så att du blir nöjd!

Mejl adress: personal@ipersonic.se
Vårt telefonnummer: 0732 – 54 96 21
Hyra personal

Som företag så kan det dyka upp tillfällen när arbetsbördan blir lite före mycket. Kanske beror det på att det har kommit in en stor order som behöver levereras inom en viss tidsram.
Då kan du ta iPersonic till din hjälp!
Vi hjälper dig med bemanningen. Ett behov av en ny kompetens kan dyka upp väldigt snabbt och kan det vara all idé att hyra in personal för en viss tid. Det kan vara viktigt att hitta kompetenta medarbetare när det brinner i knutarna. iPersonic har en lång erfarenhet av att hyra ut personal, det innebär att vi hittar lätt den person som du behöver. Det sker snabbt och enkelt, du får rätt man/kvinna på plats, oavsett om det rör sig om ett kortare eller längre uppdrag.
Det kan vara så att en medarbetare ska vara föräldraledig eller så behövs en förstärkning för ett speciellt projekt. Då kan bemanning vara lösningen. Det har ingen betydelse om du behöver en speciell kompetens eller kanske rent av behöver bemanna en hel avdelning. iPersonic ser till att vi skräddarsyr en lösning utifrån vilka behov du har. Det finns många företag som satsar på en rörlig och flexibel organisation. Vid sådana tillfällen är det lättare att hyra personal från oss istället för att behöva anställa för att kort efter avskeda beroende på att konjunkturen är rena rama berg och dalbana.
Våra konsulter med stor erfarenheter inom de olika affärsområdena. Detta gör att vi snabbt kan hitta den person som har kompentensen till tjänsten som behöver fyllas för tillfället. Dessutom finns dessa konsulter som ett stöd och delar gärna med sig av sina kompentenser och erfarenheter under resans gång.
Skulle oturen vara framme eller av någon annan anledning du inte skulle trivas med vår medarbetare så ersätter vi denna med en annan av våra konsulter med liknande kompetens. Detta gäller oavsett vad uppdraget är. Vill du avbryta uppdraget innan tidsperioden har gått ut, så betalar du endast för konsultens arbetade timmar.
Låter detta något som du kan tänkas ha nytta av så kontakta oss på iPersonic:

Mejl adress: personal@ipersonic.se
Vårt telefonnummer: 0732 – 54 96 21