iPersonics är övertygade om att ett företag ska bli framgångsrikt så krävs det kompententa och skickliga medarbetare som arbetar där. Det beror inte på vad det kan, utan det hänger på vad de åstadkommer. Skillnaden kan vara enorm. Inom vår bransch så tycker de flesta av dessa företag att människor är bara ett par rader på ett CV. Så resonerar inte vi på IPersonic.
Utan vi ser på en CV som en inträdesbiljett, ett kvitto på att personen i fråga har de rätta formella kunskaperna och erfarenheterna, mycket mer än såg säger den inte. Det som intresserar oss är sådant som vi vet påverkar vad en individ kan åstadkomma – egenskaper, ambitioner och deras drivkraft.
När andra ser kundens behov ser vi bortom det. Det vi vet är att i sammanhanget måste rätt individ prestera sitt bästa – vara sitt bästa jag maximalt, när de är på ett företag. Det är mycket därför som vi gör tester i grupp och ställer en massa extra frågor, som kan vara exempelvis – vilken sorts chefen är. Därefter kommer vi med förslag på de människor som vi tror bästa kompletterar och matchar i företaget. Som kan bli en kugge i ett väl presterande team.
Dessutom när en individ är trygg blir modigare och lättare hittar lösningar. Det innebär att vi bara skickar konsulter som verkligen är flexibla och gillar variation, som dessutom känner sig bekväm över allt. iPersonic ser till att vi tar hand om och stöttar våra konsulter, för att de ska kunna göra sitt bästa när de är ute på uppdrag.

Kontakta oss

Har du undringar, frågor behöver information så tveka inte höra av dig till oss på iPersonic

Mejl adresser:
För information för arbetssökande: info@ipersonic.se
För bemanning och rekrytering: personal@ipersonic.se
För att utveckla tester och undersökningar: test@ipersonic.se

Vårt telefonnummer: 0732 – 54 96 21

Vår besöksadress: Västra Varvsvägen 22, Malmö

Öppettider: Må – Fr 09.00 – 16.00
Helger STÄNGT!

Titta gärna in eller hör av dig!